STUDIO PROTOTYPE zoekt ervaren office, PR & acquisitie manager

Jaren ervaring minimaal 3-4 jaar
Opleidingsniveau HBO/academisch
Aantal uren p.w. full time
Beschikbaarheid per direct

Studio PROTOTYPE is een gedreven en dynamisch architectenbureau in het hart van de Jordaan in Amsterdam. Met een internationaal team van 12 - 15 mensen werken we aan een grote verscheidenheid van inspirerende kleinschalige en grote projecten op het gebied van architectuur en interieurprojecten, die regelmatig onder de aandacht komen in Nederlandse en buitenlandse media. We werken aan grootschalige projecten voor professionele organisaties zoals onder andere het Rijksvastgoedbedrijf en Schiphol Real Estate,

Functie
Als office, PR & acquisitie manager ben je de spin in het web, zorg je voor een goede kantoororganisatie en ondersteun je het team waar nodig. Je bent het aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer en een gezicht van de organisatie voor externe partijen en collega’s. Dankzij jou is het kantoor een fijne werkplek met alle benodigdheden aanwezig. Je verricht algemene en financiële administratieve werkzaamheden en verzorgt werkzaamheden op het gebied van personeel & organisatie. Naast heldere interne communicatie, verricht je de externe communicatie en ben je verantwoordelijk voor PR. Hiervoor ben je betrokken bij fotoshoots, ontwikkel je persberichten en -mappen, houd je de website en social media bij en onderhoud je contacten met pers.

Wij vragen
• Je bent proactief en sociaal sterk.
• Je kan zeer nauwkeurig en goed zelfstandig werken. Je hebt ervaring met relevante administratieve werkzaamheden en afwikkeling van contracten is een pré.
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
• Je hebt ervaring met diverse computerprogramma’s zoals Microsoft Office (werkervaring met Adobe is een pré).
• Je bent op korte termijn beschikbaar om ons team te komen versterken.
• Je bent een sociale persoonlijkheid die past bij de werkcultuur.
• Je hebt affiniteit met architectuur en design.
• Je bent bij voorkeur woonachtig in omgeving Amsterdam.
• Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Spreekt bovenstaand profiel jou aan?
Stuur sollicitatie, inclusief motivatie en CV, in PDF-formaat naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) ter attentie van Dennis Elzinga.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.