STUDIO PROTOTYPE zoekt ervaren projectarchitect

Categorie architectuur
Jaren ervaring minimaal 5 jaar
Opleidingsniveau academisch
Aantal uren p.w. full time
Beschikbaarheid per direct

Wegens het toenemend aantal opdrachten binnen de portefeuille van het bureau zijn wij op zoek naar een ervaren projectarchitect.

Studio PROTOTYPE is een gedreven en dynamisch architectenbureau in het hart van de Jordaan in Amsterdam. Met een internationaal team van 12 - 15 mensen werken we aan een grote verscheidenheid van inspirerende kleinschalige en grote projecten op het gebied van architectuur en interieurprojecten, die regelmatig onder de aandacht komen in Nederlandse en buitenlandse media.

Functie
Als ervaren projectarchitect neem je de leiding in het ontwerpen en technisch uitwerken van diverse projecten, dit zowel in de initiatieffase als in de uitvoeringsfase. Daarin werk je aan het produceren van digitale of fysieke modellen op verschillende schaalniveaus (prototyping), welke helpen bij het ontwerpen aan verschillende aspecten van een gebouw. Je schakelt zelfstandig met de diverse betrokken partijen zoals opdrachtgevers, adviseurs, overheidsinstanties en aannemers.

Wij vragen
• Je bent een gedreven persoonlijkheid, met ontwerptalent en een grote affiniteit voor het laatste detail.
• Je bent in bezit van goede communicatieve vaardigheden (Nederlands & Engels) en kunt zelfstandig schakelen met onze adviseurs, uitvoerende partijen en opdrachtgevers
• Je bent afgestudeerd aan de TU, Academie van Bouwkunst of een andere relevante opleiding.
• Je hebt een flexibele werkhouding ten aanzien van deadlines.
• Je hebt een zorgvuldige manier van werken, die aansluit bij de precisie van onze projecten.
• Je hebt ervaring met diverse computerprogramma’s zoals Autocad, Maya, SketchUp en Adobe (werkervaring met Archicad is een pré).
• Je hebt kennis van en ervaring met het bouwbesluit en regelgeving.
• Je bent op korte termijn om ons team te komen versterken.
• Je bent een sociale persoonlijkheid die past bij de werkcultuur

Wij bieden
Een portefeuille met bijzondere en inspirerende projecten met een grote diversiteit. De projecten begeven zich binnen een spectrum van het eerste initiatief tot het laatste detail. Een internationaal en dynamisch team, met een sterke sociale structuur.
Ruimte voor persoonlijke groei, doordat alle facetten van het bouwproces aan bod komen.
Verzorgde gezonde lunches met het team, gezellige kantoorborrels en fascinerende reizen op het gebied van architectuur.

Spreekt bovenstaand profiel jou aan?
Stuur sollicitatie, inclusief motivatie en portfolio, in PDF-formaat naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) ter attentie van Jeroen Spee.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.